Co kdo mate na Silvestra?
Moderátor: Moderátoři
můj malej kompakt... 12min
10 kompakt
52 svící
12 kul 45mm
a 70 raket (30není vidět)
pak mimo 50ks flash 30g, 60 la bomb atd.
52 svící
12 kul 45mm
a 70 raket (30není vidět)
pak mimo 50ks flash 30g, 60 la bomb atd.
- Přílohy
-
- domo kompakt 12min a cca 2000 ran
- P1120014a.JPG (112.85 KiB) Zobrazeno 41231 x
-
- 3100 pirátů a 11 kulovek (na zem)
- P1120106a.JPG (77.37 KiB) Zobrazeno 41231 x
silvestr 2012
zdar,tak už je nejvyšší čas se začít zásobit nebo vyrábět vlastní pyrotechniku.
já mám zatím jen pár komerčních kulovek 45 mm,větší sem letos nesehnal,konkrétně je to Spartakus 45mm,cca 50ks.
pak nějaké ty koberečky podle Derrika,megové i z klasických a víceranných
pirátů
:skull:
myslím že to sousedy určitě potěší,již jsem včera testoval a hned to mělo odezvu....
jinak ze starých zásob nějaké ty piráty,jan tak házet okolo sebe,pak ko 208,212,216,pak nějaké achtungy a něco z 3 třídy se taky najde,římanky a rakety nesmí chybět,je jich dost,ale odešel mi foťák,tak letos bez fotek...
já mám zatím jen pár komerčních kulovek 45 mm,větší sem letos nesehnal,konkrétně je to Spartakus 45mm,cca 50ks.
pak nějaké ty koberečky podle Derrika,megové i z klasických a víceranných
pirátů
:skull:
myslím že to sousedy určitě potěší,již jsem včera testoval a hned to mělo odezvu....
jinak ze starých zásob nějaké ty piráty,jan tak házet okolo sebe,pak ko 208,212,216,pak nějaké achtungy a něco z 3 třídy se taky najde,římanky a rakety nesmí chybět,je jich dost,ale odešel mi foťák,tak letos bez fotek...
Zbraně jsou nutné pro udržení míru!!!
tak to já mám zatím nějaké fontánky, tlustou římanku, már klasických římanek balení spartaakus a chystám koule 3inch... green peony, red peony, yoellow peony+ red ring, a jedno červené srdce. \doufám že to stihnu, zítra udělám granulák dnes večer burst, světličky mám zatím jen červené a zelené. No nestíhám.
než mě začnete kamenovat, nechte mi chvíli na útěk...
Práve som dokončil posledný delobuch, takže konečne mám už pre tento rok všetko.
Vľavo hore je cremora fireball 3kg a na odpal slúži 50g delobuch. Pod ním je 7 extra svetlých pochodní s NaNO3 každá 320g, zážeh prskavkou.
4xfireball 1l a 30g flash. Delobuchy 9ks 30g a 8ks 50g. Valcovka je plnená dutinkami s raketovým palivom na báze benzoanu Na, červenými svetlicami a štyrmi valcovkami s crackling svetlicami.
Klasické megové koberce, 3ks z troj ranových pirátov. Krabička petard megatresk a 4 voskové dymovnice 200g. No a nakoniec guľovky stovečky a sedemdesitpäťky.
K tomu ešte 100ks rímskych sviecí a 20ks rimáky kat.3. Taktiež z lidlu.
Vľavo hore je cremora fireball 3kg a na odpal slúži 50g delobuch. Pod ním je 7 extra svetlých pochodní s NaNO3 každá 320g, zážeh prskavkou.
4xfireball 1l a 30g flash. Delobuchy 9ks 30g a 8ks 50g. Valcovka je plnená dutinkami s raketovým palivom na báze benzoanu Na, červenými svetlicami a štyrmi valcovkami s crackling svetlicami.
Klasické megové koberce, 3ks z troj ranových pirátov. Krabička petard megatresk a 4 voskové dymovnice 200g. No a nakoniec guľovky stovečky a sedemdesitpäťky.
K tomu ešte 100ks rímskych sviecí a 20ks rimáky kat.3. Taktiež z lidlu.
- Přílohy
-
- 2012.jpg (148.6 KiB) Zobrazeno 39929 x
Игданит навсегда
Skutočnosti uvedené v mojich príspevkoch sa nezakladajú na pravde, sú taktiež výplodom chorej mysle a nemajú z realitou nič spoločné.
Skutočnosti uvedené v mojich príspevkoch sa nezakladajú na pravde, sú taktiež výplodom chorej mysle a nemajú z realitou nič spoločné.
pochvala
Heker-1:moc pěkné,doufám také že bude video?
pochodně, v těch lahvích od energeťáku firebally..
i ty dělobuchy určitě potěší tvé okolí
tak hlavně na sebe dávejte bacha pyromani ať je to dnes peklo pro ostatní a ne pro ruce!!! :skull:
pochodně, v těch lahvích od energeťáku firebally..
i ty dělobuchy určitě potěší tvé okolí
tak hlavně na sebe dávejte bacha pyromani ať je to dnes peklo pro ostatní a ne pro ruce!!! :skull:
Zbraně jsou nutné pro udržení míru!!!
:)
- Přílohy
-
- DSCF1842.JPG (123.7 KiB) Zobrazeno 39541 x
Kompakt
Ahojte,
do nového roku je ešte ďaleko, ale už sa pomaly záčina rysovať výbava
Prvý kus: 16 rán, 100mm
Sorry za horšiu kvalitu foto.
do nového roku je ešte ďaleko, ale už sa pomaly záčina rysovať výbava
Prvý kus: 16 rán, 100mm
Sorry za horšiu kvalitu foto.
- Přílohy
-
- IMAG0116.jpg (243.23 KiB) Zobrazeno 38483 x
-
- IMAG0114.jpg (225.28 KiB) Zobrazeno 38483 x
Silvester 2013
Hahaha... taký darček by aj mňa potešil Ale späť k téme.
Toto je moja výbava na Silvester. Delobuchy s KClO4/Al/Sb2S3/Ti-66/17/17/5. Tie malé majú 10g FP, na spodku sú 30g, potom 5ks 50g a jedna stovečka. To vľavo hore sú 50mm titanky s obsahom 50g. Megatresk je tam len na porovnanie veľkosti. Ďalej sú tam detailnejšie pohľady na delobuchy. Rakety sú s BP motormi lisovanými vo zveráku. Svetlice pumped zo zmesi Slow Gold, Tiger Tail, Better Pearl. V tých 4 malých sú červené a modré svetlice zasypané KP burstom. Štyri valcovky 100mm váha cca 1kg, výmet 100g BP. Dve dymovnice, hmotnosť jednej 600g, zmes: KNO3/Cukor/Vosk-50/50/20 Nejde o tavenú dymovnicu, vosk bol len nastrúhaný, vmiešaný do suchej zlože a mierne zalisovaný. Ten kruh vľavo dole je koberček z 30ks petárd Bomb prepojených bleskovicou. Ďalej sú tam koberčeky z mega petárd 4ks po 40rán, Z dvoj a z troj ranových pirátov. Ten veľký červený je 1000ranový made in China. Potom je tam už len komerčne pyro čo ani nestojí za reč, pár rimákov kat.3 a balík megatreskou. A ešte mám fireball 4ks 1L 30g, tie sú na 1. fotke celkom vpravo.
Máte už aj vy niečo nachystané? Dúfam že hej, tak sem hodte fotky nech sa možu aj ostatný inšpirovať.
Prajem všetkým krásny nový rok bez úrazov a nechcených efektov.
Nech všetko vyjde tak ako má a nech sa tu znova stretneme živý a zdravý aj so všetkými končatinami.
PF 2014 PYRO FOREVER.
Toto je moja výbava na Silvester. Delobuchy s KClO4/Al/Sb2S3/Ti-66/17/17/5. Tie malé majú 10g FP, na spodku sú 30g, potom 5ks 50g a jedna stovečka. To vľavo hore sú 50mm titanky s obsahom 50g. Megatresk je tam len na porovnanie veľkosti. Ďalej sú tam detailnejšie pohľady na delobuchy. Rakety sú s BP motormi lisovanými vo zveráku. Svetlice pumped zo zmesi Slow Gold, Tiger Tail, Better Pearl. V tých 4 malých sú červené a modré svetlice zasypané KP burstom. Štyri valcovky 100mm váha cca 1kg, výmet 100g BP. Dve dymovnice, hmotnosť jednej 600g, zmes: KNO3/Cukor/Vosk-50/50/20 Nejde o tavenú dymovnicu, vosk bol len nastrúhaný, vmiešaný do suchej zlože a mierne zalisovaný. Ten kruh vľavo dole je koberček z 30ks petárd Bomb prepojených bleskovicou. Ďalej sú tam koberčeky z mega petárd 4ks po 40rán, Z dvoj a z troj ranových pirátov. Ten veľký červený je 1000ranový made in China. Potom je tam už len komerčne pyro čo ani nestojí za reč, pár rimákov kat.3 a balík megatreskou. A ešte mám fireball 4ks 1L 30g, tie sú na 1. fotke celkom vpravo.
Máte už aj vy niečo nachystané? Dúfam že hej, tak sem hodte fotky nech sa možu aj ostatný inšpirovať.
Prajem všetkým krásny nový rok bez úrazov a nechcených efektov.
Nech všetko vyjde tak ako má a nech sa tu znova stretneme živý a zdravý aj so všetkými končatinami.
PF 2014 PYRO FOREVER.
- Přílohy
-
- Silvester 2013.jpg (142.13 KiB) Zobrazeno 37826 x
-
- Muničák.JPG (107.48 KiB) Zobrazeno 37826 x
Игданит навсегда
- Alacatazar
- Kontaktovat uživatele:
Nějak nám to tady upadá. Jak to letos u Vás vypadá s přípravami na poslední den roku Já pojedu letos opět jen komerční pyro ovšem díky EU až do ráže 125mm
Pyrotechnika, ohňostroje, speciální efekty.
WWW.PYROSILESIA.CZ
e-shop: www.pyrosilesia.nabizi.cz
Nejlepší pyrotechnika a ohňostroje ve slezsku
WWW.PYROSILESIA.CZ
e-shop: www.pyrosilesia.nabizi.cz
Nejlepší pyrotechnika a ohňostroje ve slezsku