Ruce

všechno, co se nehodí jinam (volnější pravidla)

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
Dora
Moderátor
Příspěvky: 206
Registrován: úte 16. led 2007, 23:29
Bydliště: Betelgeuze

Příspěvek od Dora »

Domnívám se, že ty obrázky tu své místo mají. Mohu-li uvést nějaké podobenství, je to stejné jako když jedu autem kolem nějaké bouračky. I přesto že jsem poměrně otrlý, stejně uberu plyn...
„Čas je jen hrst listí ve větru.“
tetan
Příspěvky: 69
Registrován: pát 08. črc 2005, 00:27

Příspěvek od tetan »

Podle mě je to věc která se pyrofora týká a to velmi! Je dobré si to občas připomenout a zvýšit tak respekt k těmto věcem. Ti kdo tvrdí že je to hloupost takové věci ukazovat a připomínat je si většinou nepřipouštějí že by je něco podobného mohlo potkat. Realita však bývá jiná a psychické vyrovnání se s tím že jsem mrzák a pohled na zdevastovanou ruku díky svému koníčku a nebo zvědavosti je velmi těžké.
Uživatelský avatar
kerut
Příspěvky: 263
Registrován: čtv 08. úno 2007, 16:51
Bydliště: ZOO Springfield
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kerut »

"stejně uberu plyn..." jooo ale jen aby ses mohl poradne kouknout vid ? :lol: (joke)

ty ruce sem patrej, i kdyz jsou casto tranxovy prispevky rekneme "kontroverzni" tak i kdyby to treba mohlo zachranit jednoho jedinyho dementa co si na webu najde navod na ACP a podobny sracky a mysli si ze je to to nejlepsi na svete tak to tady proste ma sve opodstatneni :tooth:
Uživatelský avatar
Dalca
PFG
Příspěvky: 236
Registrován: pát 16. pro 2005, 21:48
Bydliště: Brno

ruce, nohy, hlavy...

Příspěvek od Dalca »

Nechci mentorovat, ale něco podobnýho zde již je.
Rybízky od ACP to neodradí.
Fórum se tímto dablováním znepřehledňuje a zaplavuje balastem....

http://www.pyroforum.org/forum/viewtopi ... %E8nost%ED
Umřel s udiveným výrazem na tváři: "Někde se asi stala chyba.."
Spider
Příspěvky: 56
Registrován: pon 15. lis 2004, 15:16
Bydliště: Praha

Příspěvek od Spider »

Jedna věc je samozřejmě si uvědomit co se vše může stát, druhá je změnit názor na tyhle obrázky. Neměly by vyvolávat nechutnost, protože tohle je lidské tělo. A jak už tady bylo řečeno, když se vám pak něco stane, kamaráda co blije vedle a nedokáže strčit prst do tepny je k ničemu. Tím nechci říct že já sem v tomhle oboru dobrý. Něco jiného je obrázek a něco jiného je reakce po šoku a naživo. Jsou to ale věci kterých by se lidi něměli štítit a já osobně bych se rád zašel někdy kouknout na pitvu nebo něco podobnýho. Když někomu zachráníte život nebo část těla, musí to být parádní pocit. A o to horší když se to nepovede protože jste takhle jednou doma večeřeli a neměli na podobné "hnusy" náladu.
9 chyb sem vychytal,na desatou mi uz nezbyla síť.
Macek

těmhle bych to nechal číst POVINNĚ

Příspěvek od Macek »

http://www.novinky.cz/clanek/141404-pat ... usnin.html

těmhle bych to tady nechal číst POVINNĚ :!: :evil: podle článku to byl dobrej debíííííl :evil:
Greg.vs
Příspěvky: 28
Registrován: pát 29. úno 2008, 18:32
Bydliště: Walachia Royal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greg.vs »

Já nevím jestli je to blbost, nebo nevědomost... Skladovat větší množství třaskavin v domacích podmínkách... A jako by se nevědělo, že peroxidy jsou nestabilní a moooc citlivé :roll: Škoda mluvit...
No, ale je to krásný příklad do tohoto téma :)
Noha nohu mine, ale mina nohu ne!
Uživatelský avatar
draslík
Příspěvky: 190
Registrován: stř 30. led 2008, 12:46

ruce

Příspěvek od draslík »

no a ještě nutno si povšimnouti,jakým způsobem se to řeší:proč u sebe takovéto množstní třeskavin shromažďoval.....místo zánětu blbosti od kosti ho zašijou jako teroristu,takhle to končí,když u někoho takovýho doma něco po úrazu najdou.... :cry: :!:
nemá to cenu v těch gramech... :fun:
Uživatelský avatar
kerut
Příspěvky: 263
Registrován: čtv 08. úno 2007, 16:51
Bydliště: ZOO Springfield
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kerut »

zisi.. proc? proste mladej a blbej... nestuduje ale jen hleda na internetu "kucharku" jak "neco" vyrobit, necte ale prohlizi... na kytaru si asi nezahraje ale taky mohl zustat mrtvej s kusem treci misky mezi vocima takze ma vlastne kliku :roll: vice komentaru jiz snad neni potreba :!: :!: :!:

PS a rozhodne ho nezasijou za terorismus protoze v jeho veku mu este nestih ani narust knir a plnovous jako spravnymu Usamovy, zas uplne blbej komorous neni :wink:

EDIT ad o prispevek nize... hehehe zase o fous driv :lol:
Naposledy upravil(a) kerut dne pon 02. čer 2008, 18:53, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Pandy
PFG
Příspěvky: 396
Registrován: stř 20. říj 2004, 19:23
Bydliště: Huzošima

Příspěvek od Pandy »

Ale nezašijou..jednak je to mladistvý.druhák není třeba všemu věřit co napiší novináři ,pro ně je vždy akčnější napsat článek tak aby byl hruzostrašný a tím pádem zajímavější. Rozhodně toho neměl doma plný dům tak plodnej rozhodně nebyl,na naplnění domu by potřeboval jooo sakra velkou finanční částku . Maximálně mu přišijí nedovolený ozbrojování páč se tam našel i nějakej voj.materiál. Soudce samozřejmně může od potrestání vzhledem k zranění od trestu upustit a případ se tzv.jen projednat. Neviděl bych to tak dramaticky,samozřejmně krom těch urvanejch prstů,toho bude asi dlouho litovat.
jenže jakse tu pořád píše nedělejte ACP,HMTD vždy se hold někdo najde a nedbá vysloveně zvýšené a někdy nevyspytatelné chování těchto dvou látek.
Na druhou stranu znám i policejního pyrotechnika který velkým podceněním bezpečnostních zásad přišel v práci o prsty...a byla to vysloveně jeho blbost.
Uživatelský avatar
Unclean One
Příspěvky: 61
Registrován: pon 15. lis 2004, 15:20

Příspěvek od Unclean One »

nj, ale to je ta euforie po prvním vydařeném odpalu podobné látky. Člověka ani nenapadne, že ta super jednoduchá a účinná látka nebude zase až taková výhra. Většina si tím prošla.. :eating:
(\__/)
(+'.'+) This is Bunny. Copy into your
(")_(") signature to help him gain world domination
Macek

návody na blbosti

Příspěvek od Macek »

No, třeba v jedné takové PC advenuře "Ve stínu kociánky" je zajímavý návod na "perox"...dvě hlavní složky ta postava sežene, ale už nic víc, tak je sleje a týden k tomu nejde. A údajně jí to zachrání pracky, protože údajně vznikne stabilní domácí třaskavina, kterou je možné míchat s lepidlem, nebo umačkat do alobalu. Já nevím, ale mám ten dojem, že ty pracky by najednou byly taky jako tady z obrázku :? ( jak to tam dopadne já nevím, ta hra mě tenkrát trochu "nesedla" a už dávno se nedá nikde stáhnout)

No, a nedávno jsem viděl podobný návod v jiné adventuře, z roku 2003...s kyselinou sírovou do baterky :? Stabilní, pokud se nemíchá s BP :) ...ta hra je dodnes dostupná...

Nebo, na jednom webu o přežití ve stavu nouze byl návod na jakousi improvizovanou zápalnou směs z náplně patron od dýchacího přístroje a náplně do dezinfekce suché toalety...No, já taky nevím, v patroně od dýchacího přístroje je nějaký hydroxid, který pohlcuje CO2, toaleta může být dezinfikovaná třeba něčím co ve vodě uvolňuje chlór...řekl bych parádní směs na rozleptání praciček a rovnou i plic :?

Stejně blbý nápad je příprava lehko zápalných uhlíků natlučením dřevěného uhlí a jakéhosi herbicidu (snad ne travexu :) ) Do kapsy blízko šourku :D bych si je zaručeně nedal, pokud bych po takové přípravě ještě měl čím :?

Netuším proč se lidi kteří dávají na net takové pikačoviny se předem neporadí třeba tady v pokecu...
Z trenek smrad
Příspěvky: 9
Registrován: úte 05. srp 2008, 14:01

Příspěvek od Z trenek smrad »

Taky přispím jednou příhodou.
Jednou na silvestra jsem odpaloval kulové pumy 50 mm z papírového moždíře(od té doby jsem ho ze strachu nepouži)i když jsem tu mizernou plochu zatežkal cihlou a říkal jsi že se to nemůže převrátit
Nepřevrátil se(ten moždíř) ale vytrhl se z toho podstavce nevím co to bylo za šunt ale stalo se to.
Kulovou pumu jsem normálně zapálil a odstoupil asi 12 m už jsem se díval nahoru jak poletí a najednou slyším takové podezdřelé sičení a najednou jsem viděl jak se pomalu vznášíale směrem ke mě(moždíř se nevytrh úplně).
Ještě druhý den jsem pinzetou vytahoval světličky z různých částí těla nutno připomenout že mi zbyla asi jen polovina vlasů :evil:
už nikdy jsem od té doby neodpálil kulovou pumu z papírového moždíře co je dodáván s pumou.
Uživatelský avatar
josephinho
Příspěvky: 15
Registrován: ned 14. zář 2008, 10:51

Příspěvek od josephinho »

Ako sme si všimli tieto fotku sú už dosť staré, vtedy ešte PF neexistovalo takže teraz vďaka PF sa nebezpečenstvo napodobnenia niektorého z obrázkov rapídne znižuje. Teda aspoň pre tých, čo si dajú povedať.
kyselina kysličelá
Odpovědět