Blby vtip, provokace?

všechno, co se nehodí jinam (volnější pravidla)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
tarran
Příspěvky: 29
Registrován: pon 10. bře 2008, 18:34

Blby vtip, provokace?

Příspěvek od tarran »

Zdravim
Ponekud off-topic tema, ale nejsem si jisty uplne jisty, s kym to resit, tak se jdu poradit sem. Chapu ze se moderatorum tento prispevek mozna bude zdat nemistny, pokud ano, tak bych ocenil po jeho smazani odpoved do SZ (a odpoved ze jsem paranoidni cvok budu naprosto chapat).
V podvecer mi zavolal clovek (s nezobrazujicim se telefonim cislem), mluvici anglicky (ale nejspis s prizvukem, mel jsem pocit ze ceskym, ale nemusi to byt pravda), jenz mi rekl, ze na me ma kontakt od znameho v CR a jestli bych mu prodal zbrane a podobne veci. Dotycneho jsem poslal k certu, ze neprodavam vubec a nic a zbrane uz vubec ne.
Ma nekdo z vas podobnou skusenost? Nevim, jestli to byl pitomy vtip nektereho z mych pratel (ac to tak vubec neznelo), nebo nejaka provokace ci co? Rad jestli se nekomu stalo neco podobneho, pripadne jak na danou vec reagovat?
Predem velmi dekuji za jakoukoliv radu ci informaci
Uživatelský avatar
AKA the A
Příspěvky: 227
Registrován: pát 16. lis 2007, 16:02
Bydliště: K.n.O.

Příspěvek od AKA the A »

Pokud to opravdu chceš řešit, vyžádej si detailní výpis od operátora - to, že mobil číslo nezbrazí ještě neznamená, že to operátor nezná...

Eventuelně přes orgány, což ale pokud si nejseš 99.99999...% jistej že sám nepácháš nic, co by se dalo klasifikovat jako TČ či přestupek, jinak by se to mohlo obrátit proti tobě...

p.s. nick "delobuch" se skrze PM přes pyroforum ptal, zda-li dělám dělobuchy na zakázku, podezříval bych na nějakýho agenta-pseudo-provokatéra...nebo totální lamka 8)
QNX
Příspěvky: 153
Registrován: pát 30. bře 2007, 16:17
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QNX »

V tomto případě není co řešit. Může to být jedině provokatér, nebo blbec a "poslání do háje" se hodí na oba dva případy stejně.
Již dnes se máme lépe než zítra
http://www.sobestacnost.cz
Odpovědět