Novičok

všechno, co se nehodí jinam (volnější pravidla)

Moderátor: Moderátoři

Atrey
Příspěvky: 126
Registrován: sob 27. bře 2010, 00:31

Příspěvek od Atrey »

No tak podle zornicek to vypada na fentatyl, bo methyl fentatyl.

Neco jako kolokol pouzity v Moskevskem divadle.

Kazdopadne tyhle veci zvladne stredoskolak doma v kuchyni, takze dohady, kdo je ten fuj a ee stat, jsou naprosto bezpredmetny.
Pravý prd je silný, má hustotu větší, nebo rovnu atmosféře jej obklopující, tvoří nezaměnitelnou vůni brokolice a obvykle vyžaduje utření zadnice.
kammo
Příspěvky: 152
Registrován: pon 15. lis 2004, 14:55
Bydliště: Slovensko

Příspěvek od kammo »

analogy fentanylu objednate ako rc chemikalie domov do schranky.
Atrey
Příspěvky: 126
Registrován: sob 27. bře 2010, 00:31

jen tak z prdele abych si kopnul

Příspěvek od Atrey »

Pravý prd je silný, má hustotu větší, nebo rovnu atmosféře jej obklopující, tvoří nezaměnitelnou vůni brokolice a obvykle vyžaduje utření zadnice.
Uživatelský avatar
Ing.Prokop
PFG
Příspěvky: 36
Registrován: stř 28. zář 2005, 00:04
Bydliště: Pardubice

Polonium

Příspěvek od Ing.Prokop »

Bylo tady zmíněno polonium a Litviněnko..
Víte, co mne na tomhle fascinuje? Je to nesmyslná teorie o tom, jak ti dva byli v Londýně, otrávili mu čaj a zapatlali sebe s hotelovým pokojem. Člověk by měl uvěřit tomu, že roztok polonia mu odměřovali pipetou z lahvičky, která se jim v hotelu jako na potvoru převrhla nebo tak něco. Proboha, polonium má takovou aktivitu, že ho k vnitřnímu ozáření plic a kostí stačí špetička a díky možnosti pohodlně alfa paprsky odstínit stačí slisovat rozpustnou tabletku s kovovou solí nebo to enkapsulovat tak, aby vrah pohodlně z lahvičky vyklepnul BEZPEČNOU pilulku a ČISTĚ ji do čaje vhodil.
Zpětně po Skripalovi mi to přijde skoro jako z jedné dílny, ta konstrukce stop nebo vlastností jedu.. a otázkou je, kdo v tom prsty skutečně má. Přijde mi to jako divadlo pro plebs, přičemž pochybnosti lidí znalých mají setřít "naši specialisté", kteří tvrdí, že to bylo takhle a sehrají k tomu patřičná divadla v moderním bílém atombordelu.
... a ten dědek místo antracitu přiložil ekrazit !!!
Béda
Příspěvky: 397
Registrován: ned 09. pro 2012, 21:59

Příspěvek od Béda »

Vypadá to, že výstupní razítko na oficiální listinu scénáře "takto to bylo" dávají
podnapilí bezdomovci na lavičce v parku, výměnou za lahvičku Francovky. Kdyby s takovými bláboly přišel filmový scénárista za producentem, tak jej po přečtení první stránky kterýkoliv mecenáš vyhodí za nepříčetnost... :puffy:
Výzkum deflagračně detonačních energetických materiálů
Odpovědět