nová La Bomba

všechno, co se nehodí jinam (volnější pravidla)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Medák
Příspěvky: 27
Registrován: čtv 09. zář 2010, 10:54
Bydliště: Praga caput regni

nová La Bomba

Příspěvek od Medák »

V různých shopech jsou nyní La Bomby k dostání za cca 90Kč/20ks, ještě nedávno to bylo kolem 130. tak tady je vysvětlení.
Tohle jsem našel na Pawlasových stránkách :
...Po doprodání zásob starších La Bomb jsme i my byli nuceni zařadit do prodeje tyto nové La Bomby, které se už u nás nějakou dobu prodávají a jsou oproti těm původním trochu slabší.....Proto došlo u La Bomb k jistým úpravám, a prostě dnešní La Bomby už nejsou tak silné, jako bývaly před pár lety. Samozřejmě se to ošizení výrobku projevilo i na ceně, dnes jsou výrazně levnější, než bývaly dříve...............Nové provedení petard poznáte na první pohled. Těch 20 kusů v balení je rozděleno na 4 balíčky po 5 kusech, zabaleno zvlášť do celofánu.
Celé počteníčko je tady : http://www.pyrotechnika-online.cz/401,l ... va%29.html

Jen je blbé, že ty nové nejsou nějak v názvu odlišeny, třeba La Bomba light, nebo Social edition, Nová formula, nebo něco podobného.
babuc
Příspěvky: 114
Registrován: úte 15. kvě 2007, 16:56
Bydliště: Falknov

Příspěvek od babuc »

To jsou ale kecy. Jediné co stojí za slevou je konkurenční tlak. Holt to z číny už vozí kde kdo. Matroš i rána jsou stále stejné. nenaleťte židáckým obchodníkům. Jeden by blil, když vidí tyhle praktiky...
jaroš
Příspěvky: 25
Registrován: pon 06. čer 2005, 06:29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaroš »

Babuc co o tom víš?Já celkem dost a Pawlas má naprostou pravdu!
SEMTEX-nejlepší energy drink
babuc
Příspěvky: 114
Registrován: úte 15. kvě 2007, 16:56
Bydliště: Falknov

Příspěvek od babuc »

Víš, kamaráde, co jsem toho už kamionů dotáh??? Nadechni se a pak reaguj. A nejen tohle sem přišlo. Moh bych kuwa vyprávět, kdybych chtěl!
Uživatelský avatar
draslík
Příspěvky: 190
Registrován: stř 30. led 2008, 12:46

Příspěvek od draslík »

Babuc: To s konkurenčním tlakem je docela i možný. Každopádně by nebyla na škodu pitva, prostě to nějak očeknout zevnitř, případně ještě zvážit slož a udělat nějaký jednoduchý rozbor. Po udělání tohoto by se dalo říct víc...
nemá to cenu v těch gramech... :fun:
Odpovědět